Naar binnen naar binnen naar binnen

Ik creëer in mijn yogalessen graag een rustige en veilige omgeving waarin je met liefdevolle aandacht op innerlijke ontdekkingstocht kunt gaan. Ik nodig je uit om met lichaam, adem, gevoelens, emoties en geest te werken, steeds vanuit dat wat aanwezig is, in speciale houdingen, bewegingen (flows), ademhalingsoefeningen en meditaties.

 

Iedere yogabeoefening bedt een nieuwe rijkdom, steeds voor de rest van je leven. 

Donderdag

Donderdagavond -Yoga Utrecht

19u00 - 20u10 - Hatha & yoga nidra 

20u30 - 21:40 - Hatha flow 

Aanmelden kan via de website van Yoga Utrecht

Zaterdag

Zaterdagochtend - PUSH Training Studio

09u00 - 10u00 - Hatha, alignment, vinyasa flow 

Aanmelden via PUSH Training Studio

Invaldocente

Ik ben invaldocente bij Yoga Moves

 

Ben je op zoek naar een invaldocent? Neem contact met me op. 

privéles

Als je last hebt van bijvoorbeeld spanning, stress, zwaarmoedigheid, of slecht slapen, dan kan een privéles je helpen. De beoefeningsvorm en de duur van een privéles zullen we samen bespreken zodat de les aansluit op wat je nodig hebt. 

 

Neem contact met me op voor vragen, mogelijkheden en tarieven.