Alle houdingen in een les neem je aan zodat je je staat van zijn kunt ervaren en waarnemen

Ik creëer in mijn yogalessen graag een veilige omgeving waarin je op innerlijke ontdekkingstocht kunt gaan. Ik nodig je uit om met adem, lichaam, geest en emoties te werken, in speciale houdingen, bewegingen (flows), ademhalingsoefeningen en meditaties. Zo kun je ervaren wat deze ontdekkingstocht voor jou betekent. 

 

Ik hecht op gezonde wijze waarde aan zogenaamde alignement principes omdat we in yogabeoefening niet-alledaagse houdingen aannemen die het beste voor je gaan werken als je er goed in en uit komt en als je de houding met je ademhaling verdieping kunt geven. Het gaat me erom dat je de voor jouw veilige en effectieve vorm van de houding leert kennen. Zo gaat de yoga voor jou werken, in plaats van andersom.

 

Ik hecht ook waarde aan het ontwikkelen van een neutrale, aandachtige en liefdevolle geest in de yogalessen. Met een aandachtige geest leer je te zijn met wat is, en mee te bewegen met wat is. 

Donderdag

Donderdagavond -Yoga Utrecht

20u30 - 21:40 - Hatha Flow 

Rustige en tegelijkertijd ook intensieve dynamische les.

Aanmelden kan via de website van Yoga Utrecht

vrijdag

Vrijdagochtend - Yoga Utrecht

11u00 - 12u10 - Hatha & Meditatie

Zachte les waarin we ca. 20 minuten met elkaar mediteren.

Aanmelden kan via de website van Yoga Utrecht

zondag

Zondagochtend - Fit2GO Woerden

09u30 - 10u30 - Vinyasa Flow 

Actieve dynamische les. 

Aanmelden kan bij Fit2Go via 0348-482174

 

Invaldocente

Ik ben invaldocente bij Yoga Moves in Utrecht.

 

Ben je op zoek naar een invaldocent? Laat me dat even weten via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op. 

privéles

Als je last hebt van spanning, stress of negatieve en sombere gevoelens, dan kan een privéles je helpen om oefeningen te vinden die speciaal bij jou passen. 

 

De privéles wordt bij mij thuis of bij jouw thuis gegeven en duurt 45 tot 60 minuten. 

 

Neem contact met me op voor vragen, mogelijkheden en tarieven.