Iedereen heeft een innerlijke gids die naar heelheid en liefde leidt.

Je kunt bij mij terecht als je wilt onderzoeken wat jou helpt om je weer goed en heel te voelen. Door verschillende gebeurtenissen in het leven kan het zijn dat je veel spanning en stress ervaart, waardoor het moeilijk voor je is om te kunnen ontspannen, genieten, loslaten, slapen, creatief te zijn, risico's te nemen, kortom: om voluit te leven in verbinding met jezelf en met anderen. 

 

Yogi’s wisten het duizenden jaren geleden al: de weg naar heelheid loopt via het lichaam. Er gaat een wereld voor je open zodra je met vriendelijke aandacht kunt verblijven met dat wat je voelt, zodat sensaties, gevoelens en emoties zich kunnen ontvouwen en voltrekken.  

Lichaamsgericht samen zijn via co-meditatie (dyad)

Om moeilijke sensaties, gevoelens en emoties vanuit een gevoel van veiligheid toe te kunnen laten, is aanwezigheid van een ander heel belangrijk. Ons zenuwstelsel komt tot rust als er een ander zenuwstelsel is dat ontspannen en gegrond is. Zo vindt coregulatie plaats. 


Ik werk met kennis uit het iRest Certification programma, yoga-beoefening, meditatie, mijn verdieping in het helen van trauma via een lichaamsgerichte benadering en mijn eigen ervaringen. 

 

Belangrijke waarden en richtlijnen zijn voor mij:

- dat jij je veilig voelt en dat je voelt dat jij de regie hebt over wat we doen

- dat we steeds samen afstemmen hoe het gaat en of dat wat we doen, behulpzaam is voor je 

- een onderzoekende en verkennende benadering 

- de lichaamsgerichte benadering  


Een co-meditatie is geen therapie of verbetertraject, het is een eenvoudige, intense en verdiepende manier om met jezelf te verblijven en te luisteren naar wat het lichaam je te vertellen heeft.  

 

Neem een kijkje op deze pagina waar ik iets over mezelf, mijn achtergrond en educatie vertel. 

 

Waar: In Tienhoven Oud - Maarsseveen (prov. Utr)  

Duur: 60 tot 75 min

Kosten: €40 - €80 - €120 excl. 21% btw, afhankelijk van wat je te besteden hebt.   

 

Stuur me een email als je een afspraak wilt maken of meer wilt weten: post@astridvanwesenbeeck.nl