Lichaamsgerichte coaching : je lichaam aan het woord laten

 

In lichaamsgerichte coaching stel je je vraag niet zo zeer aan je hoofd maar aan je lichaam. Hoe beter je leert je oor te luister te leggen in je lichaam, hoe meer antwoorden en richting je vanuit je lichaam zult waarnemen. Als coach, begeleid ik je in dit leren luisteren. 

 

In de lichaamsgerichte coaching gebruik ik verschillende technieken, zoals somatische yoga, meditatie, focussen, energetische oefeningen en met jouw toestemming ook aanraking. Het zijn technieken die ik mijzelf heb eigengemaakt via opleidingen maar vooral ook door consistente beoefening. Het zijn technieken die ook jij kunt integreren in je dagelijkse leven zodat je op een steeds natuurlijkere wijze vanuit je volledigheid, dus lichaam en geest, kunt leven. Meer over mijn achtergrond

  

Wat kun je verwachten?

Belangrijke waarden in lichaamsgerichte coaching zijn voor mij:

  • Dat we ons allebei veilig voelen. 
  • Dat we een gelijkwaardige relatie hebben waarin we steeds samen afstemmen hoe het gaat en of dat wat we doen, behulpzaam is voor je.  
  • Dat ik je uitnodig om een onderzoekende, verkennende, nieuwsgierige en vriendelijke houding te ontwikkelen. Deze houding is voor mijzelf net zo belangrijk en ik besteed hier dan ook veel aandacht aan in mijn eigen beoefening. 
  • Dat we niet bezig zijn om jou te fiksen. Wat ik aanbied is geen verbetertraject. Het is een eenvoudige, intense en verdiepende manier om met jezelf te verblijven en te luisteren naar wat in je lichaam gebeurt als je op onderzoek uit gaat.
  • Dat ik je vertel wat we doen en waarom we het doen. Dit helpt je in het herhalen van sommige oefeningen als je weer thuis bent.    
  • Dat ik aangeef als ik voel dat ik je niet kan helpen.    

Waar: In Tienhoven Oud - Maarsseveen (prov. Utr). Online sessies zijn ook mogelijk. 

Kosten op locatie: €85 voor 1,5 uur

Kosten online: €65 voor een uur 

 

Neem contact met me op voor het maken van een afspraak.