Voorlopig zijn er geen lessen in de studio. Check het online aanbod:

Online les op de donderdagavond

Iedere donderdagavond van half 7 tot half 8 een online les somatische yoga (via Zoom). Stuur me voor donderdag 5 uur een bericht als je mee wilt doen. Kosten zijn 8,50. 

YogaMoves Utrecht

Om de week op vrijdag van 10:45 - 12:00 somatische yoga & yoga nidra in een verwarmde studio (na een hotles).

 

Data juni en juli: 11 juni / 24 juni / 8 juli / 23 juli   

 

Meedoen kan via www.yogamoves.nl   

 

Buitenlessen bij lekker weer

Samen met Janneke Schuurman geef ik buitenlessen yoga en meditatie, in regio Utrecht Stad.       

 

Zodra het weer kan, publiceer ik hier onze agenda. Meedoen kan op donatiebasis.   

 

In het voor- en najaar kun je met ons mee naar De Hoorneboeg in Hilversum voor een heerlijke dag van rust met yoga en meditatie. 


"Door de meditatieles van Astrid heb ik geleerd om tijdens een drukke werkdag af en toe een moment van rust te nemen. Ik doe fysiek werk en zeker onder hoge druk neemt de spanning in mijn lichaam toe. Door een paar minuten te gaan liggen, bewust te ontspannen en naar mijn lichaam te luisteren, voel ik veel beter wat ik nodig heb om de werkzaamheden daarna beter te hervatten. Hierdoor ervaar ik minder stress en ben ik ook minder moe na de werkdag." Marlies, ondernemer in Gemeente Stichtse Vecht 

 

"Zo ontzettend waardevol, de geleide meditatie bij Astrid! Een moment van stilte, gelegenheid voor introspectie, als een veilige haven middenin een hectische week." Collega Lotte, Den Haag

 

"Door de stem van Astrid raak ik helemaal in vervoering. Het voelt altijd heerlijk ontspannen, waardoor ik in een diepe rust raak. Het is bijna alsof ik in trance ben. Na een half uur kan ik met frisse moed weer aan het werk."

Collega Marijke, Den Haag 

 

"Astrid voelt haarfijn aan wat een groep nodig heeft om de meditatie te verdiepen in een veilige omgeving."

Collega Rene, Den Haag