Ervaringen van mooie mensen

Anoniem

"Bij Astrid begroeten wij mijn fysieke sensaties met vriendelijke nieuwsgierigheid. Dat was voor mij zó onbekend. Niet wegrennen, beredeneren, of eraan voorbij gaan, maar voelen, voelen, voelen! Alles kan mij van binnenuit op een aangename  manier worden aangereikt als ik mijn oor daar te luisteren leg en er aandacht en respect voor krijg. Daarmee zijn de momenten met Astrid zo ontzettend goed besteed: Een thuis/vrienden vinden in mijzelf, en écht leren leven vanuit de gewaarwordingen in mijn BODY!"

Marlies, ondernemer in Stichtse Vecht

"Door de meditatieles van Astrid heb ik geleerd om tijdens een drukke werkdag af en toe een moment van rust te nemen. Ik doe fysiek werk en zeker onder hoge druk neemt de spanning in mijn lichaam toe. Door een paar minuten te gaan liggen, bewust te ontspannen en naar mijn lichaam te luisteren, voel ik veel beter wat ik nodig heb om de werkzaamheden daarna beter te hervatten. Hierdoor ervaar ik minder stress en ben ik ook minder moe na de werkdag."

Anoniem

"Dank je wel lieve Astrid voor deze geweldige meditatie. Ik wilde er niet mee stoppen! Ook al heb ik je woorden al zo vaak gehoord, het is alsof ik ze vandaag pas echt hoor en of het besef van de wereld van lichamelijk gewaarzijn, zintuigen, adem, sensaties, en haar uitwerking pas echt tot me doordringt en de ontspanning die het teweeg brengt t.o.v. het begrijpen en het vechten in het hoofd."


Collega Lotte

 "Zo ontzettend waardevol, de geleide meditatie bij Astrid! Een moment van stilte, gelegenheid voor introspectie, als een veilige haven middenin een hectische week."

Collega Marijke

"Door de stem van Astrid raak ik helemaal in vervoering. Het voelt altijd heerlijk ontspannen, waardoor ik in een diepe rust raak. Het is bijna alsof ik in trance ben. Na een half uur kan ik met frisse moed weer aan het werk." 

Anja S.

"Hoi Astrid, ik wil je laten weten hoe ontzettend fijn ik jouw meditaties vind. En ook de tips doen mij zo goed. Een baken voor mijn welzijn! Ik wil je er graag weer eens voor bedanken." 


Collega René

"Astrid voelt haarfijn aan wat een groep nodig heeft om de meditatie te verdiepen in een veilige omgeving."

Marie-Thérèse

"Het afgelopen jaar heb ik een aantal yogalessen gevolgd bij Astrid. Ik heb die lessen als heel positief ervaren, omdat Astrid iedere beweging, hoe klein ook, voordoet en met veel aandacht begeleidt. Net als met mediteren kan je het niet fout doen en Astrid moedigt je ook met klem aan om niet over grenzen heen te gaan. Ik heb ervaren welke spieren en spiergroepen door een kleine beweging worden ingezet en welke juist niet gebruikt worden. Een bijzondere ervaring."